Mayweatheri ja McGregori matši piletid läksid nagu soojad saiad

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather juunior (vasakul) ja Conor McGregor.
Floyd Mayweather juunior (vasakul) ja Conor McGregor. Foto: Tom Szczerbowski/USA Today Sports/Scanpix

26. augustil leiab Las Vegases aset supermatšiks tituleeritud poksilahing, kui omavahel lähevad vastamisi Floyd Mayweather juunior ja Conor McGregor. Huvi matši nägemise vastu on suur, kuna Eesti aja järgi eile kell 20 müüki läinud piletid leidsid oma omaniku hoolimata krõbedatest hindadest vaid loetud minutitega.

Eelise said Ticketmasteri müügikeskkonna kasutajad, kelle «tormijooksu» tagajärjel tavaklientidele pileteid ei jätkunudki. Seejuures olid mitmed fännid vihased, kuna kõnealuses keskkonnas anti neile kõigest sekundid pärast müügi algust teada, et piletid on välja müüdud.

T-Mobile Arenal peetavale vastasseisule pääseb 20 000 pealtvaatajat. Kui kehvemate istekohtade eest tuli kukrut kergitada 500 dollari võrra, siis esireapiletid maksid koguni 10 000 dollarit. Samas on alati võimalik vastasseisu nägemiseks soetada ka tasuline telepilet, mille hind on 100 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles