Tiit Sokk ei olnud punktiga kaotatud esimese poolajaga rahul

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk (vasakul) ja Alar Varrak.
Tiit Sokk (vasakul) ja Alar Varrak. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti korvpallikoondis tunnistas kontrollmängus Rootsi koondise viiepunktilist üleolekut, saades esimese kaotusel sel suvel. Avapoolaeg kaotati 38:39, kogu mäng 77:82. Koondise peatreener Tiit Sokk ei olnud täna saalis nähtuga absoluutselt rahul.

«Mängu esimene pool oli pea sama kehv nagu üleeile,» tõdes Sokk mängujärgselt. «Liiga palju elasime kaugvisete peal, teenisime null vabaviset ja rünnakul jäi teravust väheks. Teisel poolajal olime agressiivsemad.»

Meeskonna esitusega ei olnud rahul ka Janar Talts. «Me kindlasti ei kasutanud lõpus oma võimalusi kõige paremini ära. Positiivne, et suutsime mängus püsida ega lasknud vastast pikalt eest ära. Loodan, et treenerid nägid valupunktid ära, mis oligi mängu eesmärk,» ütles koondise veteran.

Bosnia päritoluga Rootsi koondise loots Vedran Bosnic rääkis lõpuvile järel: «Tänase mängu eesmärk oli paljusid asju proovida, minu jaoks olulisi liikumisi katsetada. Meil oli mängus edukaid ja vähem edukaid hetki, aga ma olen rahul. Olen tänase põhjal rahul ka kõigi mängijate suhtumisega täna – kõik andsid maksimumi.»

Algul särtskalt tegutsenud ning lõpuks 14 punkti ja 8 korvisöötu kogunud Rootsi koondise tagamängija Tobias Borg lausus: «Meil on meeskonnas praegu hea tunne – asjad klapivad.»

Järgmise kontrollmängu peab Eesti koondis laupäeval, kui Saku Suurhallis suletud uste taga kohtutakse Indoneesiaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles