Klavan nimetas Premier League’i kõige ebamugavama ründaja ning tegu on tõelise üllatusmehega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan.
Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Ragnar Klavani sõnul oli tal möödunud hooajal Inglismaa kõrgliigas kõige raskem mängida Stoke City ründaja Peter Crouchi vastu.

Kuigi Klavan sai eelmisel hooajal jõudu katsuda ka Sergio Agüero, Alexis Sanchezi, Romelu Lukaku ja Zlatan Ibrahimoviciga, nimetas ta pärast väikest mõttepausi raskeimaks vastaseks just 36-aastase Crouchi.

«See oli minugi jaoks üllatus, ausalt! Ta oli hea. Ta oli piisavalt kiire ning tugev ning ka tehniline. Ma polnud varem tema vastu mänginud ja tema mänguoskused olid positiivseks üllatuseks,» rääkis Klavan Liverpool Echole.

Kuigi Klavan ei olnud möödunud hooajal Liverpooli peatreeneri Jürgen Klopi esimene valik, sai ta ikkagi meeskonna eest kirja 25 kohtumist. Ta tunnistab, et võrreldes Bundesligaga on Premier League klassi võrra kõrgem. «Premier League on raskem kui ma alguses arvasin. Mul läks üsna kaua aega, et sellega ära harjuda. Tuli õppida, mis on lubatud ning mis pole,» lausus Klavan.

Kokkuvõttes hindab ta oma esimest hooaega Inglismaa kõrgliigas siiski positiivseks. «Arvan, et tegin korraliku hooaja. Proovisin meeskonda aidata nii palju kui võimalik. Tegin mõned head mängud ning mõned mitte nii head mängud. Tegelikult oli terve meeskonna hooaeg tõusude ja mõõnadega,» analüüsis Klavan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles