Video: Wehrleini avarii peatas Ungari GP vabatreeningu, Ricciardo taas parim

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo Ungari GP teisel vabatreeningul.
Daniel Ricciardo Ungari GP teisel vabatreeningul. Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse/Scanpix

Vormel 1 sarjas sõidetakse sel nädalavahetusel 11. etapp ehk Ungari GP ning teisel vabatreeningul näitas taas parimat aega austraallane Daniel Ricciardo (Red Bull), kui läbis raja parimal juhul 1.18,455.

Talle järgnesid MM-sarja üldliider Sebastian Vettel (Ferrari, +0,183), Mercedese piloot Valtteri Bottas (+0,201) ning viimase rahvuskaaslasest soomlane Kimi Räikkönen (+0,300). Veel jõudsid kuue parema sekka eelmise etapi ehk Suurbritannia GP võitja Lewis Hamilton (+0,324) ning Red Bulli 19-aastane hollandlane Max Verstappen (+0,496).

Vabatreening katkestati Sauberi sõitja Pascal Wehrleini avarii tõttu kümneks minutiks ning esialgu oldi talle valmis pakkuma ka arstiabi, kuid 22-aastane sakslane seda ei vajanud. Samuti sattus õnnetusse Jolyon Palmer (Renault), kuid pääses vigastusteta.

Ungari GP teise vabatreeningu tulemused:

Kolmas vabatreening toimub homme kell 12, kvalifikatsioonisõidud kella 15st 16ni ja põhisõit leiab aset pühapäeval kell 15.

Video Pascal Wehrleini avariist:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles