Infoneti jalgpallur siirdub Norra kolmandasse liigasse, kus palk on parem kui Eesti meisterklubis

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev.
Aleksandr Dmitrijev. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti jalgpallikoondise ja valitseva Eesti meisterklubi FC Infoneti poolkaitsja Aleksandr Dmitrijev siirdub hooaja lõpuni kestva laenulepingu alusel Norra tugevuselt kolmandas liigas mängiva Hönefossi ridadesse.

Dmitrijevi jaoks on see tuttav koht, sest samas klubis mängis ta ka aastatel 2008–2010. Tõsi, toona kuulus Hönefoss esmalt kaks hooaega Norra tugevuselt teise ja kolmandal aastal suisa kõrgliigasse. Norra tugevuselt kolmas liiga jaguneb kaheks alagrupiks ja Hönefoss on enda omas praegu 14 meeskonna seas 14 voorust kogutud 13 punktiga 10. kohal. Kõrgemale tõusmine on ebareaalne, aga veelgi allapoole kukkumine mitte.

«Praegu pole nende olukord hea. Nad soovivad vältida veel allapoole kukkumist ja otsisid abijõudu,» rääkis Dmitrijev Postimehele. «Eelmisel nädalal võeti minuga ühendust. Esmalt mõtlesin natuke ja siis rääkisin meie presidendi Aleksei Leškiniga. Kohe ta nõusolekut ei andnud, aga paari-kolme päev järel otsustas, et hooaja lõpuni lubab laenule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles