Üllatuspommi õhkinud Viljandi Tulevik šokeeris Tallinna Levadiat (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik (kollases) sai klubi ajaloo ühe vägevaima võidu, kui alistas koduväljakul Tallinna Levadia.
Viljandi Tulevik (kollases) sai klubi ajaloo ühe vägevaima võidu, kui alistas koduväljakul Tallinna Levadia. Foto: Elmo Riig

Eesti jalgpalli 21. voorus õhkis tõelise üllatuspommi Viljandi Tulevik, kes alistas koduväljakul 1:0 Tallinna Levadia ning sai tänavusel hooajal liigatabelisse kirja oma neljanda võidu.

Võitjate tabamuse eest hoolitses 31. mänguminutil Herol Riiberg. Seejuures olid Tulevik ja Levadia varem omavahel kohtunud kümnel korral ning pealinnameeskond polnud tänaste võitjate vastu veel varem kaotusevalu tundma pidanud. Väravaid oli lasknud Tulevik endale enne tänast vastasseisu lüüa koguni 25 suutmata ise ühtegi tabamust ette näidata.

Liigatabelis kaotas Levadia seega ülimalt olulisi punkte, kuna praegu hoiavad nad 48 punktiga teist kohta, jäädes liidripositsioonil asetsevast Tallinna FC Florast nüüd maha nelja silmaga. Viljandi paikneb 13 punktiga kümne meeskonna konkurentsis eelviimasel ehk üheksandal real, edestades punast laternat Pärnu JK Vaprust viie punktiga.

Teises tänases mängus sai valitsev meister FCI Tallinn 4:1 jagu JK Sillamäe Kalevist. Liigatabelis asetseb tiitlikaitsja 39 punktiga neljandal kohal, jäädes kolmandal kohal paiknevast Nõmme Kaljust maha kolme silmaga. Sillamäe Kalev on 22 punktiga kuuendal kohal.

Homsete Postimehe otseülekannete vahendusel on võimalik näha nii Tallinna FC Flora ja JK Narva Transi (avavile kell 16) kui ka Paide Linnameeskonna ja Nõmme Kalju (avavile kell 19) vahelisi kohtumisi.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles