Mandri: tunnen end kui peksa saanud koer

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri (vasakul).
Rene Mandri (vasakul). Foto: rattaprofid.ee

Endura Racingu jalgrattur Rene Mandri kukkus Pariis-Camembert’ ühepäevasõidu lõpusirgel suurel kiirusel ja peab tänama õnnejumalannat, et ta tõsiseid vigastusi ei saanud.

«200 m enne finišit hakkasin vasakust servast spurtima ja tundsin, et suudan paremal käel sõitnud punti kiiruste vahet arvestades joonel edastada,» kirjeldab Mandri rattaprofid.ee blogis.

«Samal hetkel kaotas aga paremal grupis positsiooni pärast võidelnud D. Champion juhitavuse ja lendas pundist välja külili mulle ette. Panin talle täie pingutuse pealt otse kümpi. Tulemuseks oli pilbasteks sõidetud Zipp202 esijooks ning tugevat valu tegevad selg ja kael. Hetkel tunnen end nagu peksa saanud koer – kõik kohad on kanged. Champion viidi haiglasse uuringutele oletavate luumurdudega. Samuti oli ta kiiver pilbasteks. Ise veeresin mõned minutid hiljem üle finišijoone, et koht kirja saada. Lõpuprotokolli ikka parem vaadata, kui nime taga pole DNF.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles