Võidukas Kanepi videointervjuus: jäin oma mänguga väga rahule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Merko Estonian Openi nimelise ITFi tenniseturniiri naisüksikmängu finaalis 49 minutiga kindlalt 6:1, 6:0 18-aastase venelanna Polina Golubovskaja (WTA 1066.) üle mänginud ning turniirivõidu saavutanud eestlanna tunnistas matšijärgses intervjuus, et jäi oma mänguga täna väga rahule.

«Täna jäin oma mänguga tõesti rahule, kuna lihtvigu tundus olevat vähem. Olen vaadanud igat mängu hiljem järele ning näinud, et lihtvigu on liiga palju, kuid täna oli hästi,» sõnas 32-aastane Kanepi.

Kui pärast Pärnus toimunud rahvusvahelise turniiri avamängu tunnistas eestlanna, et oli mängu ajal kaamerate tõttu kodupubliku ees veidi närvis, siis täna mitte. «Täna olin enne mängu vaid hästi kergelt närvis. Proovisin olla rohkem keskendunud, et vähem vigu teha,» tõdes Kanepi.

Kuidas on ta aga rahul eestlastega korraldusliku poolega? «Minu arust on eestlased alati sellega hästi hakkama saanud. Mul pole midagi halba öelda,» sõnas Kanepi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles