Video: Madridi Real ja Barcelona lõpetasid 26 aastat kestnud seeria ning pidasid Ronaldota maha trilleri (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (palliga) avas igipõlise rivaali Madridi Reali vastu skoori juba kolmandal mänguminutil.
Lionel Messi (palliga) avas igipõlise rivaali Madridi Reali vastu skoori juba kolmandal mänguminutil. Foto: Lynne Sladky/AP/Scanpix

Möödunud ööl toimus tänavune esimene El Clasico ehk Madridi Reali ja Barcelona jalgpalliklubi vaheline kohtumine, kui igipõlised rivaalid pidasid USAs Miamis hooajaeelse sõpruskohtumise. Ajalooliselt tuline vastasseis lõppes Kataloonia meeskonna 3:2 võiduga, tänu millele kuulus ka International Champions Cupi üldvõit Barcelonale.

Ilma puhkusel viibiva Cristiano Ronaldota mänginud Real jäi juba 7. mänguminutiks kaotusseisu, kui jala olid valgeks saanud nii Lionel Messi (3.) kui ka Ivan Rakitic (7.). Ent valitsev Meistrite liiga võitja polnud oma sõna veel öelnud ning vähendas kuus minutit hiljem tänu Mateo Kovacici tabamusele kaotusseisu minimaalseks. Avapoolaeg lõppes aga viigiliselt, kui 36. minutil näitas ilusat tehnikat Marco Asensio, kes mängis üle nii Barcelona kaitseliini kui ka väravavahi Jasper Cillesseni ning tõi tabloole 2:2 viiginumbrid.

Võiduvärav kirjutati aga Barcelona kaitsja Gerard Pique nimele, kes pani efektselt 50. mänguminutil jala vahele Neymari antud täpsele karistuslöögile. Ühtlasi valiti võiduvärava autor kogu kohtumise MVPks (kõige väärtuslikumaks mängijaks). Real ja Barcelona kohtusid esmakordselt pärast 1991. aastat omavahel sõprusmängus ning alles teist korda toimus matš väljaspool Hispaaniat.

Kohtumise väravad:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles