Astana noolib Tour de France'i teist meest

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rigoberto Uran.
Rigoberto Uran. Foto: Philippe Lopez/AFP/Scanpix

Eesti profiratturi Tanel Kangerti koduklubi Astana peab läbirääkimisi Tour de France’il teise koha saanud Rigoberto Uraniga. Kolumbia ratturi leping Cannondale-Drapaciga lõppeb käesoleva hooajaga ja 30-aastase mehe vastu tuntakse elavat huvi, vahendab Rattauudised.ee.

Itaalia meedia kirjutab, et Touri 9. etapi võitnud ja Chris Froome’ile (Sky) kokkuvõttes vähem kui minutiga kaotanud Uran pikendab Cannondale-Drapaciga lepingut kolme aasta võrra, kindlustades endale tiimi liidrikoha suurtuuril. Samas on erinevatel andmetel Urani värbamisest huvitatud veel Trek-Segafredo, UAE Team Emirates ja Astana.

Cannondale-Drapaci ratturitest on järgmiseks aastaks leping olemas Taylor Phinneyl, Andrew Talanskyl, Hugh Carthyl, Joe Dombrowskil ja Pierre Rollandil. Võimalik, et jätkamisest pole huvitatud Giro d’Italial kümnenda koha teeninud Davide Formolo, keda soovib väidetavalt palgata Bora-Hansgrohe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles