Jonathan Edwards: Bolt purustab Londoni olümpial maailmarekordi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonathan Edwards
Jonathan Edwards Foto: SCANPIX

Kolmikhüppe maailmarekordiomanik Jonathan Edwards usub, et maailma kiireim mees Usain Bolt purustab 2012. aasta Londoni olümpiamängudel vähemalt ühe enda nimel oleva maailmarekordi.

44-aastane inglane sõnas, et pärast 2009. aasta Berliini MMil Michael Johnsoni nimel olnud 200 m jooksu rekordi purustamist on Bolt olnud üsna väsinud, ent ta usub, et Londoni olümpiaks on jamaicalane taas tippvormis, vahendab Daily Mail.

«Ma tean, mis tunne see on – iga kord, kui staadionile tuleb, loodavad inimesed, et püstitad maailmarekordi, aga see on raske,» arutles 1995. aasta MMil maailmarekordi 18.29 hüpanud Edwards, kes kuulub Londoni olümpia korralduskomiteesse. «Aga kui vaadata, kuidas Bolt Berlini MMil 100 m ja 200 m jooksus maailmarekordi püstitas, siis tundub, et temas on jõudu veel enamaks. Kõik usuvad, et ta suudab veel kiiremini joosta ja kui ta on järgmisel hooajal vormis, siis usun, et just olümpial võib ta oma rekorditest parem olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles