Liverpool ja Klavan kohtuvad Bayerniga

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto 2015. aastast, kui Ragnar Klavan (paremal) hoidis FC Augsburgi keskkaitsjana nulli peal nii Müncheni Bayerni kui ka nende kuulsa ründaja Robert Lewandowski.
Foto 2015. aastast, kui Ragnar Klavan (paremal) hoidis FC Augsburgi keskkaitsjana nulli peal nii Müncheni Bayerni kui ka nende kuulsa ründaja Robert Lewandowski. Foto: Bernd Feil/M.i.S./Pixathl/SIPA/Bernd Feil/M.i.S./Pixathl/SIPA

2015. aasta 9. mai oli Eesti jalgpalli jaoks vahva päev, sest Ragnar Klavan mängis kaasa terve matši, kui tema toonane koduklubi FC Augsburg alistas võõral väljakul 1:0 vägeva Müncheni Bayerni. Täna on Klavanil võimalik saavutust Liverpooli särgis korrata.

Nimelt kohtub Liverpool õhtul 21.30 Audi Cupi turniiri raames peetavas matšis Allianz Arenal Bayerniga. Kas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp usaldab Klavani platsile, selgub õhtul, ent kui Eesti koondise kapten täna ka pingile jääb, siis sel juhul mängib ta kindlasti homme, kui Liverpooli ootab ees (sõltuvalt tänastest tulemustest) kas finaal või kolmanda koha mäng Madridi Atletico või Napoliga.

Seoses noore kaitsja Joe Gomezi vigastusega on Kloppi valikus kolm keskkaitsjat: peale Klavani veel Dejan Lovren ja Joel Matip, kes moodustasid eelmisel hooajal peatreeneri eelistatuima duo. Kuigi tegu on treeningkohtumisega, ootab Klopp meeskonnalt head tulemust (ja Bayerni põhirivaali Dortmundi Borussia endise juhendajana oleks võit Kloppi jaoks kahtlemata väga magus):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles