Tipphetked: Purje ei suutnud Aksalule väravat lüüa

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Aksalu.
Mihkel Aksalu. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Soome kõrgliiga 19. voorus läksid vastamisi Eesti jalgpallikoondislaste koduklubid, kui Mihkel Aksalu ja Seinäjoki JK (SJK) võitsid koduväljakul Ats Purjet ja Kuopio Palloseurat (KuPS). 

Matši ainus tabamus sündis teise poolaja alguses, kui SJK ründaja Aristote Mboma KuPSi väravavahi oskuslikult üle mängis ning palli tühja väravasse veeretas. Eesti koondise esiväravavaht hiilgas paari hea tõrjega ning skoorimiseks avanes võimalus ka Purjel. Mõlemad mehed mängisid kaasa kogu kohtumise.

SJK - RoPS kohtumise tipphetked:

Hindrek Ojamaa tööandja Jyväskylä JK mängis koduväljakul 1:1 viiki Rovaniemi Palloseuraga. Paremkaitses tegutsenud Ojamaa sai kirja täis mängu.

Liigatabelis tõusis SJK 28 punktiga neljandale kohale, SJK (27 punkti) paikneb aste madalamal. Jyväskylä on kogunud vaid üheksa punkti ning see annab 12 meeskonna konkurentsis viimase koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles