Trennikaaslaselt naha peale saanud McGregor vajas kohtuniku sekkumist

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor poksitrennis.
Conor McGregor poksitrennis. Foto: Instagram

Kuu lõpus toimuvaks superlahinguks 49 matšis vaid võite tunnistanud Floyd Mayweatheriga valmistuva Conor McGregori sparring Paulie Malignaggiga läks nõnda tuliseks, et mehed tuli teineteisest lahutada.

«See läks päris andmiseks. Ma pidin nad peatama ja ütlema, et, tüübid, te olete veidi kontrolli alt väljas, sellele tuleb piir panna. Teate, nad läksid veidi liiga karmiks,» vahendab Mirror McGregori trenne valvava kogenud poksikohtuniku Jose Cortezi sõnu. «Nad jõhkrutsesid üksteise kallal ja ma pidin nad lahutama nagu see oleks harilik matš. Nad sidusid liialt ja üritasid teineteist lüüa. Pidin aja peatama, ütlema, et peate selle lõpetama ja mulle ühe hea puhta raundi pakkuma – käituma kui tõelised spordimehed.»

 

They say I've got no hands.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Cortez on kohal kõigis McGregori ringitrennides, et senise karjääri jooksul vaid MMA-matše pidanud võitleja harjuks poksireeglitega.

Tegu ei ole esimese korraga, kui McGregori treeningsaalist kostub põnevaid uudiseid. Juulis väitis kunagine kahekordne maailmameister Jessie Vargas, et McGregor löödi hariliku sparringusessiooni käigus Bradley Wheeleri poolt nokauti.

McGregori ja Mayweatheri megamatš on kavas 26. augustil Las Vegases.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles