Eesti tipptasemel golfar võitis rahvusvahelise tuuri kvalifikatsioonivõistluse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Aadusaar.
Sander Aadusaar. Foto: Urmas Kamdron/Eesti Golfi Liit

Eesti golfikoondise elukutseline golfar Sander Aadusaar võitis esmaspäeval European Challenge Touri osavõistluse Viking Challenge kvalifikatsiooni tulemusega 71(-1) lööki ning sai jagatud esimese koha.

Aadusaar ise jäi võistlusega väga rahule ja Challenge Tourile pääses ta esimest korda. «Mängisime ühel Norra parimal väljakul, Miklagard Golf Club’il. Väljak oli üsna pikk ja keeruline, seega väga madalat tulemust oli äärmiselt keeruline mängida,» sõnas ta.

Ühtlasi sai Aadusaar sellega võimaluse osaleda 17.-20. augustil toimuval European Challenge Touri osavõistlusel, kuhu pääsesid kvalifikatsioonivõistluse viis parimat golfarit.

Lisaks Aadusaarele mängis samale tulemusele veel kaks osalejat. Viking Challenge on European Challenge Touri kvalifikatsioon, mille jooksul mängiti üks ring ehk 18 rada. Tuuri osavõistlustel mängitakse neli ringi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles