Postmehe video: Napoli meeskonna imeline kombinatsioon

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Münchenis peetava hooaja-eelse treeningturniiri Audi Cup eilses poolfinaalis Madridi Atletico ja Napoli vahel näitas Itaalia meeskond 67. minutil üles silmatorkavat julgust, kui keeldus jonnakalt palli pikaks löömast, vaid võttis maast söötes suuri riske.

Jalgpallurite enesekindlus ja oskused olid aga piisavad, et Atletico suurele survele vastu pidada ning 20 järjestikuse täpse söödu – neist enamik sooritati enda karistusala vahetus läheduses – abil jõuti soodsale löögipositsioonile ning Atletico päästis 0:2 kaotusseisust vaid väravavaht Jan Oblaki tõrje.

Lõpuks pidi Napoli siiski leppima 1:2 kaotusega ning kohtub Audi Cupi tänases pronksimängus Müncheni Bayerniga (avavile 18.45). Finaalis on vastamisi Atletico ja Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool (avavile 21.30). Mõlemat mängu näitavad otsepildis Postimees ja Kanal 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles