Grit Šadeiko jookseb pühapäeval Harku rabas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko
Grit Šadeiko Foto: Margu Ott

Pühapäeval,  17. aprillil  toimub Harku rabas traditsiooniline rabajooks, millega avatakse rahvusvaheline,  17.- 24. aprillini kestev  südamenädal.  Rabajooks viiakse tänavu läbi juba 75. korda ja sellel osaleb Eesti mullune parim noor kergejõustiklane, mitmevõistleja Grit  Šadeiko.

Rabajooks pikkusega 6,3 kilomeetrit saab alguse Pääskülas, Suvila ja Kalda tänava ristmiku läheduses. Esimene ühisstart antakse kell 11 ja järgnevad stardid on iga viie  minuti tagant kuni kella 12ni.

Kolmas start, mis on südamenädala puhul mõeldud käijatele ja kepikõndijatele,  antakse kell 11.10. Finiš suletakse kell 13.

Osavõtjatele on riietumistelgid ja asjade hoiubuss koos abistajatega. Jalgrattaga kohaletulnutele on stardipaiga läheduses jalgrattaparkla.  

Kohalesõiduks sobivad  bussid 10, 20 ja 27 või elektrirong (Pääsküla peatus).

Üritust korraldavad Sweco Projekt AS, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet ning Nõmme linnaosa valitsus. Rahvaspordiüritus rabajooks toimub alates 1974. aastast igal  kevadel ja sügisel.    

Täpsem info rabajooksu koduleheküljel www.rabajooks.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles