Mayweatheri ja McGregori megamatšis toimus ülisuur, 56-grammine muudatus

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor. Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters/Scanpix

Conor McGregori šansid 26. augustil Las Vegases toimuval megamatšil Floyd Mayweatherile tuupi teha kasvasid just veidi suuremaks, sest ameeriklane andis sotsiaalmeedias teada, et on nõus poksima tavapärasest kergemate kinnastega.

Üks põhjus, miks McGregor ja Mayweather olid nõnda visad matši toimumises kokkuleppele jõudma, oli vaidlus kinnaste üle, mida mehed ringis kannaksid. MMA-lahingutega harjunud McGregor kannab seal ülikergeid (113 grammi) ja paljastatud sõrmedega kindaid, kuid tavalises superkeskkaalu poksimatšis on võitlejatel käes üle kahe korra raskemad, 10untsised (283,5 grammi) kindad. Just neid viimaseid nõustus iirlane vastumeelselt kasutama ka vähem kui nelja nädala pärast toimuvas supermatšis.

Nüüd andis aga Mayweather sotsiaalmeedias teada, et ta tuleb vastase palvele vastu ja võideldakse veidi kergemates, 227 grammi kaaluvates kinnastes. See 56-grammine muudatus ei pruugi esmapilgul ülioluline tunduda, kuid kui arvestada, et McGregorit ootab ilmselt ees elu kõige pikem lahing, võivad need kadunud grammid tema vastupidavusele ja löögijõule kõvasti kasuks tulla. Vaatamata sellele on iirlase šansid 49 matšis vaid võite tunnistanud Mayweahterile vastu saada kaduvväikesed.

«Millist eelist iganes McGregor vajab, et end ringis mugavamalt tunda, ma olen valmis talle vastu tulema. Anname poksi- ja MMA-fännidele, mida nad näha ihkavad,» kirjutas Mayweather sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles