Foto: Mourinho parkis lõpuks bussi valesse kohta?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: Marius Simensen/Imago/Scanpix

Jose Mourinho karjääri erinevate klubide peatreenerina on ikka saatnud liiga konservatiivse mängustiili süüdistused – et portugallase eesmärk on lüüa juhtvärav ning siis istuda umbkaitses ehk nn «bussi parkida». Seda suurem oli irvhammaste rõõm, kui täna imbusid sotsiaalmeediasse pildid valesti pargitud Manchester Unitedi bussist.

Daily Edge väidab aga, et tegu polnud mitte üliagarate parkimiskontrolöridega vaid lihtsalt ühe fänni sõbraliku naljaga Unitedi ja Mourinho taktikavalikute aadressil - rattaklambriga mees märkas lihtsalt parajasti lõunat sööma läinud vutimeeste sõiduvahendit ning tegi ühe lõbusa pildi.

Mourinho hoolealused on praegu Iirimaal Dublinis, kus kohtutakse täna õhtul Itaalia kõrgliigaklubi Sampdoriaga. Mängus peaks oma debüüdi tegema Unitedi värskeim täiendus, poolkaitsja Nemanja Matic, kes liitus klubiga 45 miljoni euro eest Inglismaa meisterklubist Londoni Chelseast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles