Maria Šarapova loobus vigastuse tõttu järjekordsest turniirist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: Lachlan Cunningham/AFP/Scanpix

Viiekordne Suure slämmi võitja Maria Šarapova loobus vigastuse tõttu USAs peetavast Stanford's Bank of the West Classic tenniseturniirist. Šarapovale teeb muret vasak käsivars ja arstide soovitusel ta turniiril kaasa ei löö.

Venelanna eemalejäämisel pääseb ukrainlanna Lesja Tsurenko teisest ringist mänguta edasi kolmandasse ringi. Avaringis oli turniirile vabapääsme saanud Šarapova alistanud 6:1, 4:6, 6:0 Jennifer Brady.

Aprillis 15-kuulise dopingukaristuse järel väljakule naasnud Šarapova ei saanud Prantsusmaa lahtistele vabapääset ning pidi Wimbledoni turniirist loobuma reielihase vigastuse tõttu. Muruhooaeg jäigi venelannal täielikult vahele ning seetõttu pole tal õnnestunud koguda piisavalt punkte, et kvalifitseeruda 28. augustil algava US Openi põhiturniirile.

Venelanna saab praeguste edetabelipunktide põhjal osaleda küll kvalifikatsioonis, ent põhitabelisse pääsuks peaks USA tenniseliit andma talle vabapääsme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles