Usain Bolti suurim ohustaja jääb valusal moel MMist eemale

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre De Grasse.
Andre De Grasse. Foto: FRED CHARTRAND/The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Kanadalane Andre De Grasse, keda peeti homme algava kergejõustiku MMi eel jamaikalase Usain Bolti suurimaks ohustajaks, sai treeningul vigastada ega saa MMil võistelda.

De Grasse, kes võitis Rio olümpiamängudel 200 meetris Bolti järel hõbemedali ning mõlemas teatejooksus Kanada koondise koosseisus pronksmedali, rebestas esmaspäevasel treeningul reielihast. Magnetuuring näitas, et taastumiseks kulub neli kuni kuus nädalat, 100 meetri MM-finaal joostakse Londonis aga juba järgmisel laupäeval.

«Olen terve aasta jooksul keskendunud Londoni 100 meetri jooksuks. Olen elu parimas vormis ja ootasin maailma parima mehega võistlemist. Raske on veel mõista, et seda võimalust ei tulegi, aga tegelikkus on niisugune. Kurb, et võimalus käest libiseb, aga olen noor ja tulen veel tugevamana tagasi,» sõnas 22-aastane De Grasse.

Bolt on teatanud, et Londoni MM jääb tema karjääri viimaseks suurvõistluseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles