Oscar Pistorius viidi infarktikahtlusega haiglasse (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius kohtusaalis.
Oscar Pistorius kohtusaalis. Foto: SIPHIWE SIBEKO/REUTERS/Scanpix

Tüdruksõbra Reeva Steenkampi tapmise eest kuueaastast vanglakaristust kandev Lõuna-Aafrika Vabariigi parasportlane Oscar Pistorius viidi täna hommikul vanglamüüride vahelt Pretoria Kalafongi haiglasse, vahendab Mirror.

Väidetavalt kurtis kuuekordne paraolümpia kuldmedalist Pistorius rinnus valu, mistõttu toimetati ta kiiresti haiglasse. Seal endisel tippsportlasel infarkti siiski ei tuvastatud ja pärast kuut jälgimise all veedetud tundi viidi mees tagasi vanglakaristust kandma.

«Saame tõdeda, et kurjategija Oscar Pistorius viidi täna hommikul meditsiinilisteks uuringuteks haiglasse ning teda oodetakse sealt tagasi tänase päeva jooksul,» kommenteeris juhtunut Atteridgeville’i vangla kõneisik.

Viimati käis Pistorius haiglas aasta tagasi, kui tal olid randmehaavad. Väidetavalt oli endine tippsportlane end meelega vigastanud. Hiljem pääses ta lühikeseks ajaks vabadusse, et minna oma vanaema matustele.

Pistorius kannab vanglakaristust oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi mõrva eest. 2013. aasta 14. veebruari öösel tulistas sportlane elukaaslast läbi suletud tualetiukse. Pistorius ise väitis kohtus, et ta kartis, et paari ühisesse koju on tunginud vargad ning ta ei mõistnud, et Steenkamp oli öösel ärganud ning tualetti kasutama läinud.

Pistorius saab ennetähtaegset vabastamist taotlema hakata 2019. aastal, kui ta on ära kandnud poole oma kuueaastasest karistusest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles