Medalit ei paista kuskilt (3)

Merili Luuk, London
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi Londoni olümpiastaadionil harjutamas.
Rasmus Mägi Londoni olümpiastaadionil harjutamas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

KERGEJÕUSTIK. Eesti spordipublik ootab täna algaval kergejõustiku MMil eelkõige Rasmus Mägilt, Ksenija Baltalt ja Gerd Kanterilt suurejoonelist eneseületust, head kohta ja võib-olla ka medalit, kuid Londoni MMi korraldajad neile soosikukoormat kanda ei anna. Postimees uuris, milline on rahvusvahelise alaliidu arvamus Eesti trumpalade sportlastest.

400 MEETRI TÕKKEJOOKS

Kuigi Rasmus Mägi hoiab maailma jooksvas edetabelis kolmandat kohta ning on Teemantliiga üldarvestuses teine mees, pole tänavu 48,94 aja jooksnud olümpia kuuenda koha mehe kohta ala eelvaates sõnakestki. Sama lugu on viimasel hetkel MMile pääsenud Jaak-Heinrich Jagoriga. Tõsi, asjatundjad möönavad, et 400 meetri tõkkejooks on selline füüsilist ja võimsat tehnilist pagasit nõudev ala, et igaüks võib heal päeval tiitlini jõuda. Nii võib juhtuda ka maailma edetabelis 18. kohta hoidva Mägiga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles