Bayerni õuduste suve valgustab lõpuks päikesekiir

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Neuer käis mulluse Saksa meistrikulla järel karkudega.
Manuel Neuer käis mulluse Saksa meistrikulla järel karkudega. Foto: MICHAELA REHLE/REUTERS/Scanpix

Kuuest tõsisest hooajaeelsest sõprusmängust suisa viis kaotanud Müncheni Bayerni jalgpallimeeskonnast kostub lõpuks ka üks positiivne uudis – alates kevadest jalaluumurdu ravinud väravavaht Manuel Neuer on taas meeskonnaga treenimas, vahendab ESPN.

Neuer sai vigastada aprillikuises Meistrite liiga veerandfinaalmatšis Madridi Realiga, mille Saksa klubi võõrsil 2:4 kaotas. Sellest ajast saati pole väravavahiameti uueks loonud meest jalgpalliväljakutel näha olud – seda kuni kolmapäevani. Vigastuspausilt naasev Neuer tegi esimest korda koos meeskonnaga kaasa 20minutilise treeningsessiooni ning andis hiljem sotsiaalmeedias teada, et oli väga hea tunne taas väljakule joosta.

 

It feels so good to be back on the pitch ⚽️ @fcbayern

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer) on

Hooajaeelse ettevalmistuse Neuerita läbinud Bayerni jaoks on treeningmängud olnud paras õudusunenägu – Saksa tugevuselt viiendas liigas mängiv Erlangeni meeskond alistati küll esimeses treeningmängus 9:1, aga tummisemate vastaste vastu on enamasti tuntud kaotusekibedust. Teiste seas alistuti sel nädalal 0:3 ka Ragnar Klavani koduklubile Liverpoolile. Ainus võit pärineb treeningmängust Inglismaa meisterklubi Londoni Chelseaga, kus Bayern jäi peale 3:2.

Uus vutihooaeg algab Saksamaal tõega juba sel laupäeval, kui Bayern kohtub superkarikas Dortmundi Borussiaga. Järgmisel nädalavahetusel mängitakse Saksa karikavõistlustel kolmanda liiga klubiga Chemnitzer. Kui esimeses mängus Neuerit kindlasti väljakul ei näe, siis teine võiks väravavahile olla hea soojendus enne 18. augustil peetavat Bundesliga avamängu Leverkuseni Bayeriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles