Vihane sparringupartner: miks vassite, andsin McGregorile peksa!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McGregori ja Malignaggi trenn.
McGregori ja Malignaggi trenn. Foto: Instagram

Kolme nädala pärast saavad poksiringis kokku kaotuseta püsiv Floyd Mayweather ning MMA superstaar Conor McGregor. Kogenud ameeriklane on matšis ülisuur favoriit ning tema šansse suurendavad veelgi McGregori treeninglaagrist kostuvad uudised, et isegi Mayweatherist lahjematel poksijatel pole iirlase tampimisega mingeid probleeme.

Eile läks kops üle maksa McGregori sparringupartneril Paul Malignaggil, kui internetti lekkisid pildid, kuidas McGregor rõõmsalt irvitab, samal ajal kui tema matil lebab. «Ei ole ilus maalida ebatõest pilti. Ta lükkas mu sparringus pikalt. Postitage täispikk ja monteerimata video 12 raundist,» kurjustas Malignaggi Twitteris. «Ma tulin siia, et teie leeri aidata, mitte ära asutatud saada. Nüüd räägin tõtt.»

Karjääri jooksul 44 matšist 36 võitu teeninud ameeriklane väitis, et nende kahe sparringusessiooni jooksul pole McGregor millegi erilisega hakkama saanud. «Ma andsin talle tegelikult peksa ja seda 24 tundi pärast lennult tulekut,» kirjutas Malignaggi. «Ta lihtsalt mölises minuga kogu treeningu kuni teda tampisin. Mu pikali lükkamine oli temapoolse frustratsiooni märk.»

Solvunud poksija otsustas nüüd, et tema rohkem McGregorit ei aita. Aumehena lubas ta, et ei avalda siiski ühtegi taktikalist nüanssi, mida iirlane tema peal katsetas. «Ma usun, et me austame Conoriga poksiringis teineteist, selle teenisime välja kahe sparringusessiooni jooksul tehtud hea tööga. Need on ringivälised asjad ning viis, kuidas treeninglaagris teatavaid asju lahendati, mistõttu olen sellise otsuseni jõudnud. Ei ole minu asi kirjutada laagri reegleid, kui see pole minu tarbeks korraldatud, aga on minu otsustada, kas ma soovin edaspidi selle osa olla.»

Varasemalt on poksimaailmas ringlenud kuulujutud, et ühe sparringu käigus saatis Bradley Wheeler McGregori ööbikuid kuulama. Lisaks polnud treeningul iirlase tampimisega probleeme Lõuna-Aafrika poksijal Chris van Heerdenil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles