Eesti U18 koondis tunnistas poolfinaalis Suurbritannia paremust ja A-divisjoni ei pääse (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U18 korvpallikoondis.
Eesti U18 korvpallikoondis. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti U18 korvpallikoondis kaotas kodusel B-divisjoni Euroopa meistrivõistlustel poolfinaalis 61:75 Suurbritannia eakaaslastele.

Matš algas äärmiselt tempokalt ning esimesel veerandajal, mille britid viie punktiga (18:23) võitsid, visati palju korve. Teisel veerandajal suurenes vahe veelgi ning puhkepausile mindi külaliste üheksapunktilises eduseisus (31:40).

Eesti suutis kolmanda veerandaja võita, kuid vaid ühe punktiga. Eestlaste kaotusseis enne viimast kümmet minutit oli kaheksapunktiline (46:54). Neljandal veerandajal lagunes Eesti mäng täielikult ning lõppkokkuvõttes tuli vastu võtta kaotus numbritega 61:75.

Kaotus purustas eestlaste lootused jõuda A-divisjoni, sest sinna pääsevad vaid kaks parimat koondist. Homses kolmanda koha mängus läheb Eesti vastamisi Horvaatia - Iisraeli vahelise mängu kaotajaga. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles