Soome ajaleht: Vettel lükkab Ferrari lepingupikenduse tagasi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Soome ajaleht Ilta Sanomat kirjutab, et Ferrari vormel-1 meeskonna esisõitja Sebastian Vettel loobub meeskonna pakutavast kolme aasta pikkusest lepingust.

Väidetavalt on neljakordse maailmameistri teenetest huvitatud Mercedes, kus praegu sõidavad britt Lewis Hamilton (leping lõppeb 2019) ja soomlane Valtteri Bottas (2018). Sakslase leping Punastega lõppeb käimasoleva hooaja järel ning Ferrari president Sergio Marchionne on valmis pakkuma uut kolmeaastast lepingut.

Spekulatsioonide kohaselt nõuab Vettel oma praeguselt meeskonnalt üheaastast lepingut ning siirdub seejärel (2019) Hõbenoolte meeskonda. Tõenäoliselt lüüakse Vetteli tuleviku osas selgus majja septembri alguses toimuval Itaalia etapil, mis on ühtlasi ka Ferrari jaoks koduetapp.

Vettel hoiab MM-sarja tabelis 202 punktiga esikohta, edestades Hamiltoni 14 punktiga. Järgmine etapp peetakse augusti lõpus Belgias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles