Karikasarja keskses kohtumises kujunesid saatuslikuks 94 sekundit

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia jalgpallimeeskond.
Tallinna Levadia jalgpallimeeskond. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Evald Tipneri jalgpalli karikavõistluste 1/16-finaalis pääses kindlalt järgmisesse ringi Eesti kõrgliiga meeskond Tallinna FC Levadia, kes alistas Kadrioru staadionil toimunud kohtumises 3:1 liigakaaslase Paide Linnameeskonna.

Seejuures otsustasid mängu saatuse esimesed 94 sekundit, kuna Levadia läks juba 17. sekundil juhtima Martin Kase omaväravast, kui keskkaitsja püüdis sööta Paide väravavahile Magnus Karofeldile, aga mänguvahend maandus Paide väravas.

Teise värava lõi aga juba Levadia ise, kui Josip Kznarici karistuslöögist antud tsenderdus leidis üles Gando Bala, kes palli 94. sekundil tabamuseks vormistas ning tabloole 2:0 eduseisu tõi.

Pärast avapoolaega tehti mõlemalt poolt üks vahetus ning Paide jaoks tuli kõnealune käik ka kasuks, kui 75. minutil lõi auvärava Henri Hanson. Kaks minutit enne seda oli aga Levadia 3:0 juhtima viinud Rimo Hunt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles