Fotouudis: vihmasadu Londonis on sportlased treeningstaadionilt eemale peletanud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni MMi segab tugev vihmasadu.
Londoni MMi segab tugev vihmasadu. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Londonis peetavaid kergejõustiku maailmameistrivõistluste kuuendat võistluspäeva segab tugev vihmasadu. Olümpiastaadioni kõrval asuval treeningstaadionil eestlaseid märgata ei ole ning pigem pagevad kõik sportlased vihma eest peitu. Ilmateade head ei tõota.

Täna õhtul on võistlustules ka üks Eesti sportlane, kui kell 21.10 algavas naiste kaugushüppe kvalifikatsioonis püüab pääsu lõppvõistlusele Ksenija Balta.

Maailmameistrid selguvad täna naiste kuulitõukes, meeste 400 meetri tõkkejooksus ja naiste 400 meetri jooksus, millest viimases ihkab kuldmedalit võita ka Eesti mitmevõistleja Maicel Uibo abikaasa Shaunae Miller-Uibo, kes tuli mullu olümpiavõitjaks, kuid pidi kaks aastat tagasi toimunud MMil leppima hõbemedaliga.

Lisaks on täna kavas naiste 3000 meetri takistusjooksu eeljooksud, meeste vasaraheite eelvõistlus, 5000 meetri jooksu eeljooksud ning 200 meetri poolfinaalid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles