Itaalia tippmeeskond Lampre plaanib noorenduskuuri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lampre ratturid.
Lampre ratturid. Foto: SCANPIX

Itaalia ajaleht Gazzetta dello Sport kirjutab, et dopinguskandaali keskmesse sattunud Lampre jalgrattameeskonna mänedžer Giuseppe Saronni on valmis oma kohalt taanduma. See võib aga olla alles algus, sest peasponsor tahab teha tiimis põhjalikke muudatusi.

Väidetavalt teatas Saronni Itaalia alaliidu presidendile Renato Di Roccole, et on valmis kõrvale astuma ja Lampre kompaniid omava Galbusera perekond näeb tema asendajana Roberto Damianit, vahendab spordipartner.ee.

Itaalia ajalehel on andmed, et Lampret ootavad suured uuendused. Praegustest taustajõududest jääb tööle vaid spordidirektor Orlando Maini, kes on varem kuulunud Katjušasse, LPRi ja Mercatone Unosse.

Lampre kavatseb edaspidi panustada noortele nagu näiteks kahekordsele juunioride maailmameistrile Diego Ulissile ning kuni 23-aastaste temposõidu maailmameistrile Adriano Malorile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles