Eesti U16 koondis alustab homme A-divisjoni EMi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ran-Andre Pehka (sinises)
Ran-Andre Pehka (sinises) Foto: Sander Ilvest / Postimees

U16 A-divisjoni Euroopa meistrivõistlused algavad reedel Montenegros Podgoricas. Eesti vastaesd tugevas C-alagrupis on Venemaa, kahekordne U16 EMi võitja Prantsusmaa ja 1991. aastal kulla teeninud Itaalia. Turniir lõpeb 20. augustil.

Esimene alagrupimäng tugeva Venemaa vastu peetakse Montenegros reedel kell 14.45.

Rahvusvaheline korvpalliliit kirjutab, et Eesti koondise peamine relv on talendikas Kaspar Kitsing, kes suudab mängida nii suure kui väikese ääre positsioonil. Esile tõstetakse ka Kerr Kriisat, kellel ainsa mängumehena koondises on A-divisjoni EMi kogemus olemas. Samuti tasub silma peal hoida Johannes Kirsipuul ja tema kaitsemängu oskustel. 

U16 koondise üks liidreid Kerr Kriisa rääkis enne äralendu, et koondise hetkeseis on hea. «Koondis on täiesti soliidses seisus. Pisivigastusi osadel on, aga see ei tohiks nii palju segada ja vormi koha pealt ka probleeme ei ole. Kindlasti saab raske olema, aga me lähme alati endast parimat andma! Pole eriti neid meeskondi, kelle puhul võiks öelda, et me peaks neid võitma. Aga seda me ikkagi püüame!»

U16 koondis mängib järgmises koosseisus:

Patrik Peemot, Ran-Andre Pehka, Kerr Kriisa, Kristo Tammiksaar, Kaspar Kitsing, Leemet Loik, Hannes Saar, Joonas Riismaa, Karl Gustav Paloots, Kaspar Lootus, Kristjan Kokk ja Peeter Toomas Tael.

Eesti koondise peatreener on Gert Prants ning abitreenerid Priit Vene ja Joosep Toome. Füsioterapeudi kohuseid täidab Maarja Kalev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles