Barcelona ja Mehhiko jalgpallilegendi süüdistatakse narkokaubanduses

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Marquez.
Rafael Marquez. Foto: STRINGER/REUTERS

Mehhiko jalgpallikoondist neljadel erinevatel maailmameistrivõistlustel esindanud Rafael Marquezi vastu on esitatud süüdistused seoses narkokaubandusega.

Mehhiko jalgpallur on üks enam kui 20 inimesest ja 42 organisatsioonist, kellele on USA võimud peale pannud sanktsioonid. Väidetavalt on kõik seotud kuritegeliku grupeeringuga, mida juhib uimastikaubitseja Raul Flores Hernandez.

Teiste seas on listis ka kuulus Mehhiko laulja Julio Cesar Alvarez, kes lükkas tema vastu esitatud süüdistused tagasi ning astus Marquezi kaitseks välja. «Tal on olnud ülimalt pikk karjäär. Kas te tõesti arvate, et ta peaks midagi sellist tegema?»

38-aastane Marquez kogus eelkõige kuulsust Barcelonas mängides, tulles seal kahekordseks Meistrite liiga ja neljakordseks Hispaania meistriliiga võitjaks. New York Red Bullsis mängis ta endise Eesti koondislase Joel Lindperega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles