Liverpooli ja Barcelona tants Coutinho ümber võtab farsi mõõtmeid

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho.
Philippe Coutinho. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

See, mis toimub Liverpooli tähtpoolkaitsja Philippe Coutinho ümber, on ühteaegu nii kurb kui ka naljakas. Meediaväljaanded väidavad raudkindlalt, et brasiillane on liitumas FC Barcelonaga, Liverpool aga on vankumatult kindel, et staar ei lahku nende juurest kuhugi.

Barcelona soov Coutinho palgata on kuulujuttude tasemel Inglismaal liikunud juba mitu kuud, kuid tõega hakkasid hammasrattad liikuma pärast poolkaitsja rahvuskaalase Neymari siirdumist Kataloonia hiiust PSG ridadesse. See tähendas Barcelonale vaba raha ning sel kolmapäeval pakuti Liverpoolile Coutinho eest minimaalselt 90 miljonit eurot.

Reaktsioon oli kahetine. Peamiselt Hispaania meedias ilmunud uudised väitsid, et kulisside taga lihvitakse juba lepingu üksikasju ning on vaid paari tunni küsimus, kui Coutinhost saab Barcelona mängija. Liverpooli klubi hingeelu lähedalt tundvad väljaanded raiusid aga, et brasiillast ei müüda mingi hinna eest. Lõpuks oli õigus teisel.

Trall jätkus täna. Ringlemas on taas kaks versiooni: ajakirjanikud väidavad, et Coutinho andis lõunal Liverpoolile teada, et soovib klubist lahkuda, samal ajal kui tiimi ametlikud kanalid raiuvad, et mitte mingit tehingut pole ega tule. Kui varasemalt oli klubi tagasi lükanud ka väite mängija esitatud üleminekupalvest, siis hiljem selle saabumist kinnitati, kuid suures plaanis see midagi ei muuda.

Kellele see viimane arusaamatuks jäi, siis saatis Liverpooli omanikfirma Fenway Sports Group täna laiali ka oma ametliku avalduse, kus seisis: «Klubi vankumatu seisukoht on, et Philippe’i osas ei kaaluta mitte ühtegi pakkumist ja ta jääb suvise üleminekuteakna sulgudes Liverpooli jalgpalliklubisse.»

Saaga järgmist peatükki ootama jäädes …

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles