McGregorist saab pärast Mayweatheriga kohtumist poksijumal

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor lasi meedial ühest oma treeningust osa võtta.
Conor McGregor lasi meedial ühest oma treeningust osa võtta. Foto: STEVE MARCUS/Reuters/Scanpix

26. augustil leiab Las Vegases aset suurmatš, kui omavahel lähevad vastamisi 40-aastane endine profipoksija Floyd Mayweather juunior ja 29-aastane vabavõitleja Conor McGregor. Neist viimase sõnul saab temast pärast võitlust Mayweatheriga «poksijumal».

Ekspertide sõnul pole iirlasel oma karjääri jooksul kõik senised 49 matši võitnud Mayweatheri vastu mingit võimalust, kuid sellest hoolimata on McGregor enesekindlus ise. «Kõik teavad, et Floyd on suurepärane kaitsev poksija ning ta ei ründa agaralt. Kui ta aga seda teeb, siis on minu õhtul kiire lõpp,» rääkis iirlane.

«Samas pole poksimine minu jaoks mitte midagi uut. Ma pole tundmatu mees, kes jääb juba paberile vaadates vastasele alla. Olen kogenud veteran ning kindel, et suudan selle matši võita. Pärast 26. augustil toimuvat kohtumist saab minust poksijumal,» lisas McGregor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles