Video: MotoGP etapi võitja selgus alles sõidu viimases kurvis (2)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Dovizioso.
Andrea Dovizioso. Foto: Kerstin Joensson/AP/Scanpix

Austrias Red Bull Ringil peetud MotoGP sarja etapi võitis ülipõneva lõpuheitluse järel Ducatil sõitev Andrea Dovizioso, jättes teiseks Marc Marquezi.

Parimalt stardikohalt alustanud Honda sõitja Marquez üritas veel viimases kurvis Doviziosost mööduda, kuid vajus väliskurvist välja ja külma pead säilitanud itaallane võttis tänavuse hooaja kolmanda etapivõidu. Kolmandana lõpetas hispaanlane Dani Pedrosa (Honda).

Järgnesid Jorge Lorenzo, Johann Zarco, Maverick Viñales ja alles seitsmendana Valentino Rossi. MM-sarja üldarvestuses säilitas esikoha Marquez, kes on kogunud 174 punkti, teiseks tõusis 158 punktiga Dovizioso ja Viñales langes 150 punktiga kolmandaks. Esikolmikule järgnevad Rossi (141 punkti) ja Pedrosa (139 punkti), 99 punktiga kuuendal kohal oleva Zarco jääb esiviisikust juba selgelt maha.

Järgmine MotoGP etapp peetakse kahe nädala pärast Suurbritannias Silverstone'i ringrajal, hooaja lõpuni jääb veel seitse osavõistlust.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles