Eestlased MMil – pauk luuavarrest ning kamp keskmikke (4)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta MM loodetud tulemust ei toonud.
Ksenija Balta MM loodetud tulemust ei toonud. Foto: Tairo Lutter

Peale ühe erakordse sähvatuse (Janek Õiglase neljas koht kümnevõistluses) tegi Eesti kergejõustikukoondis Londoni MMil üldjoontes oma tulemuse ära. Tõrvatilgaks meepotis jäid tõkkejooksja Rasmus Mägi vigastus ning kaugushüppaja Ksenija Balta põrumine juba kvalifikatsioonis.

TUBLI PONNISTUS

Magnus Kirt – odaviskes 11. koht. Lõppvõistluse needuse murdmise eest saab plusspunkte, kuigi Kirdi tase lubanuks esikaheksa sekka rügamist. Odaviskaja tunnistas ka ise, et juba avakatsest (80.36) oli selge, et sinilindu ei püüta.

Gerd Kanter – kettaheites 12. koht. 38-aastane vanameister näitas kvalifikatsiooni viimasel katsel (63.61), et kogemused teevad teinekord nooruse uljusele ära. Finaalis nii ei juhtunud, kuid tulemus 60.00 andis Kanterile uut motivatsiooni juurde. Nõnda nirult ei saa ju 11-kordse tiitlivõistluste medalisti karjäär ometi lõppeda!

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles