Dortmund on hädas koguni kahe jonniva tähtmängijaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierre-Emerick Aubameyang (vasakul) ja Ousmane Dembele on pähe võtnud, et tahavad Dortmundi Borussiast lahkuda.
Pierre-Emerick Aubameyang (vasakul) ja Ousmane Dembele on pähe võtnud, et tahavad Dortmundi Borussiast lahkuda. Foto: Alex Gottschalk/DeFodi.de/imago/Scanpix

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi on langenud kahe tähtmängija väljapressimise ohvriks – Ousmane Dembele tahab siirduda Barcelonasse ja Pierre-Emerick Aubameyang AC Milani, kuid Saksa klubi ei soovi kumbagi meest ära lasta, vahendab BBC.

Dembele eest tegi Neymarile asendajat otsiv Barcelona kolm päeva tagasi väidetavalt 150 miljoni euro suuruse pakkumise, kuid Dortmund lükkas selle tagasi. 20-aastane Prantsusmaa koondislane jättis seepeale loata ilmumata neljapäevasele treeningule. Klubi karistas teda esialgu lisaks rahatrahvile kolme päeva pikkuse treeningutel osalemise keeluga, ent pikendas karistust seejärel määramata kuupäevani.

Ühtlasi on Dortmund kinnitanud, et kohtus Barcelona esindajatega, kuid hispaanlaste pakutud summa ei vastanud nende soovile ning seetõttu ei ole üleminek praegu tõenäoline. «Nüüd keskendume nädala pärast toimuvale Bundesliga avamängule Wolfsburgiga. Kuid Dembelel on mõistagi võimalus teistest mängijatest eraldi iseseisvate treeningutega tegeleda,» lausus Dortmundi jalgpallidirektor Michael Zorc olukorra kommentaariks. Dembele liitus Dortmundiga 2016. aastal Rennes’ist ja sõlmis viieaastase lepingu.

Aubameyang, keda on suve jooksul taga ajanud nii Chelsea kui ka PSG, postitas aga sotsiaalmeediasse video, kus teatas otsesõnu, et sooviks naasta Milani. Gaboni koondislane alustas karjääri just selles Itaalia klubis ning lasi nüüd Instagrami vahendusel eetrisse video, kus rääkis soovist sinna tagasi pöörduda. «Tahan tagasi minna, aga nemad magavad. Mida peaksin tegema?» arutles 28-aastane ründaja ning imiteeris seejärel Milani koduks oleva San Siro staadioni teadustajat: «Ning number 7 all...“

Dortmund teatas seepeale taas lakooniliselt – eelmisel hooajal kõigis sarjades 40 väravat löönud Aubameyang ei ole müügiks. Viimasele treeningule Aubameyang erinevalt Dembelest küll saabus, ent lahkus treeningbaasist juba pool tundi hiljem, tuues põhjuseks külmetushaiguse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles