Liverpooli kõige hinnalisem mängija jäi Meistrite liigasse pürgivast kosseisust välja

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho.
Philippe Coutinho. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskond asub homme võitlusse Meistrite liiga koha eest, kui jalgpalli kõige tugevama sarja eelringi avakohtumises minnakse võõrsil kell 21.45 vastamisi mulluse Bundesliga neljandana lõpetanud Hoffenheimiga.

Endiselt ei kuulu Liverpooli rivistusse nende kõige hinnalisem mängija, kes teenib 200 000 naela ehk 233 380 eurot nädalas. Samal ajal jahib ründavat poolkaitsjat isukalt Hispaania kõrgliiga hiid Barcelona, kes tegi ka tänavu jaanuaris Liverpooliga viie aasta pikkuse lepingu sõlminud Coutinho eest eelmisel nädalal 100 miljoni euro suuruse pakkumise, mille Inglismaa mullune neljas meeskond kindlalt tagasi lükkas.

Seejuures ei osalenud 25-aastane brasiillane laupäeval Watfordis toimunud Liverpooli Premier League’i hooaja avamängus, mis lõppes teatavasti tulise 3:3 viigitulemusega, kuna Coutinhot vaevas väidetavalt seljavigastus.

Meistrite liiga alagrupiturniirile tagab pääsu kahe mängu kokkuvõttes paremat tulemust näidata suutev meeskond ning kordusmäng peetakse 23. augustil ehk järgmisel kolmapäeval Liverpooli kodustaadionil Anfieldil.  

Lisaks Coutinhole jääb homsest kohtumisest Hoffenheimiga eemale ka Inglismaa koondislasest poolkaitsja Adam Lallana. Eestlaste rõõmuks kuulub 22-mehelisse koosseisu aga keskkaitsja Ragnar Klavan, kes kogu laupäeval toimunud matši Watfordiga jälgis vahetusmeestepingilt.   

Liverpooli Meistrite liiga eelringi avamängu koosseis Hoffenheimi vastu: 

Alexander-Arnold, Moreno, Lovren, Milner, Wijnaldum, Henderson, Can, Mane, Salah, Firmino, Kent, Solanke, Origi, Gomez, Klavan, Flanagan, Robertson, Matip, Grujic, Mignolet, Karius, Ward.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles