Video: kohtunikku müksanud Ronaldo sai pika mängukeelu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (paremal) pole Ricardo de Burgos Bengoetxea otsusega rahul.
Cristiano Ronaldo (paremal) pole Ricardo de Burgos Bengoetxea otsusega rahul. Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/Scanpix

Eile toimunud Hispaania superkarikafinaali avakohtumises Barcelonaga sai Madridi Reali staarründaja Cristiano Ronaldo punase kaardi, kuna võttis esmalt pärast oma tabamust tähistades särgi seljast ehk sai kollase kaardi ning kukkus kaks minutit hiljem Barcelona karistusalas, mis võrdus kohtuniku jaoks petmiskatsega ehk teenis teise kollase kaardi, mis tähendas kokkuvõttes punast. Lisaks müksas portugallane pärast punase kaardi saamist vilemeest.

Sellest tulenevalt sai Ronaldo viie mängu pikkuselise keelu, ehkki oleks võinud halvimal juhul jääda eemale ka 12 järgmisest kohtumisest. Kui punase kaardi tõttu tuleb tal jääda igal juhul ühest matšist kõrvale, siis kohtuniku tõukamise eest lisandus veel neli.

Nii jääb Ronaldo eemale kolmapäeval toimuvast superkarikafinaali korduskohtumisest Barcelonaga ning neljast Hispaania kõrgliigamängust, mis leiavad aset vastavalt Deportivo La Coruna, Valencia, Levante, Real Sociedadi ja Real Betise vastu. Seega pääseb 32-aastane tähtmängija Madridi Reali rivistuses järgmisena väljakule alles umbes septembri keskpaigas, mil algavad mängud Meistrite liigas.

Madridi Realil on kümme päeva aega, et karistus edasi kaevata.

Video Ronaldo teisest punasest kaardist ning kohtuniku müksamisest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles