Eesti golfikoondis osaleb Suurbritannias mainekal võistlusel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Varjun ja Timo Raukas.
Mattias Varjun ja Timo Raukas. Foto: Mart Varjun

15.-20. augustil osalevad Eesti golfikoondislased Mattias Varjun ning Joonas Juan Turba Suurbritannias mainekal The Boys Amateur Championship võistlusel.

Võistluse esimeses osas on kokku 252 võistlejat, kes mängivad kaks mänguringi (üks ring on 18 rada). Mõlemad ringid mängitakse erinevatel väljakutel 15. ja 16. augustil. 64 parima tulemusega võistlejat mängivad edasi rajamängu vormis. Finaalpäeval mängitakse 36 rada.

Eesti golfikoondis on ellu kutsutud eesmärgiga esindada Eestit individuaal- ja meeskonnavõistlustel nii profi- kui amatööritaseme arvestuses.

Eesti golfikoondises on praegu 13 aktiivset liiget:

  1. Sander Aadusaar
  2. Anete Liis Adul
  3. Carl Enn Hellat
  4. Kevin Christopher Jegers
  5. Aaron Kobin
  6. Marten Palm
  7. Ralf Henri Põldoja
  8. Timo Raukas
  9. Mark Suursalu
  10. Richard Teder
  11. Joonas Juan Turba
  12. Mattias Varjun
  13. Markus Varjun

Eesti Golfi Liit on vabaalgatuse alusel 1992. aastal asutatud mittetulundusühing, mis edendab ja koordineerib golfialast tegevust Eestis. Liit ühendab Eestis tegutsevaid golfiklubisid ühistegevuseks, golfi edendamiseks ning sellealase tegevuse koordineerimiseks avalikes huvides. Liit tegutseb vastavuses The R&A golfireeglite, eetika, golfikultuuri ja –traditsioonidega, täites Euroopa Golfi Assotsiatsiooni poolt kehtestatud akte ja suuniseid ning juhindudes oma tegevuses Eesti Spordi Hartast, spordiseadusest ja liidu põhikirjast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles