Inter hävitas roomlased nende koduõuel

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (paremal).
Zlatan Ibrahimovic (paremal). Foto: AFP / Scanpix.
Itaalia jalgpalliliiga Serie A 8. voorus tegi Roma vastu tõelise hävitustöö valitsev meistermeeskond Inter Milan, kes tiitlirivaali võõrsil lausa 4:0 alistas.

Inter läks avatud mängu väga kiirelt juhtima. Juba 5. minutil tekkis Roma kaitseliinis arusaamatus, mille tagajärjel Zlatan Ibrahimovic väravavaht Doniga üks-ühele sai ning palli üle brasiillase väravavõrku tõstis, vahendab soccernet.ee.

Kõigest minut pärast teise poolaja algust pääses Ibrahimovic taas kaitseliini selja taha, kui Sulley Muntari talle täpse söödu andis, ning rootslane ei eksinud ka teisel katsel.

Seejärel oli Romal kaks väga head võimalust, mille Julio Cesar aga tõrjus ning kohe varsti olid tablool juba numbrid 0:4.

Dejan Stankovic ja Victor Obinna said paariminutilise vahega mõlemad hakkama suurepäraste kauglöökidega, mis Roma vastupanu lõplikult murdsid. Üllatuslikult algkoosseisu pääsenud Obinnale oli see esimene värav Interi särgis.

Inter suutis peaaegu ka viienda värava lüüa, kuid Maiconi pealöök karistuslöögi järel tabas väravaposti ning seisuga 4:0 kohtumine ka lõppes. 

Inter asub nüüd liidrikohal, kuhu kõik teda hooaja eel ka pakkusid. Roma on aga seitsmest mängust kogunud vaid seitse punkti ning fännidel ei jää muud üle kui kukalt kratsida - hetkeseisuga tundub tiitlivõitlusesse sekkumine juba väga võimatu ülesanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles