Ametlik nimekiri: Taaramäe kuulub Katjuša Vueltal startivasse koosseisu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Team Katjuša-Alpecin

Sel laupäeval ehk 19. augustil algab aasta kolmas suur velotuur ehk Hispaanias sõidetav Vuelta. Põhjust võistlust jälgida on ka eestlastel, sest Katjuša–Alpecini koosseisus stardib Rein Taaramäe, kelle ülesandeks saab olema aidata meeskonna liider Ilnur Zakarin kõrgele kohale.

Lisaks Zakarinile ja Taaramäele esindavad Katjuša värve veel venelane Maksim Belkov, norralane Sven Erik Byström, portugallane Jose Goncalves, austerlane Marco Haller, hispaanlane Alberto Losada, venelane Matvei Mamõkin ja taanlane Michael Mørkøv.

Velotuur algab 13,8 km pikkuse meeskondliku temposõiduga ning koosneb 21 etapist.

Seejuures on suurtest nimedest Vueltal startimas ka nii tänavune Tour de France’i võitja Chris Froome, Fabio Aru (Astana), Romain Bardet (AG2R), Rafal Majka (Bora–Hansgrohe), Vincenzo Nibali (Bahrein Merida) kui ka hispaanlane Alberto Contador (Trek–Segafredo). Ühtlasi lõpetab neist viimane ehk 34-aastane Contador koduse velotuuriga karjääri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles