Video: Madridi Reali uue staari imelised väravad

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Marco Asensiost (paremal) saab Cristiano Ronaldo mantlipärija Madridi Realis?
Kas Marco Asensiost (paremal) saab Cristiano Ronaldo mantlipärija Madridi Realis? Foto: MICHAEL DALDER/REUTERS

Madridi Reali jalgpalliklubi ja Hispaania rahvuskoondist on pärjatud uue talendi näol, kelleks on 21-aastane ründav poolkaitsja Marco Asensio. Tema tugevusteks on kiirus, suurepärane pallivaldamine ja veel parem realiseerimisoskus.

Möödunud hooajal Hispaania kõrgliigas (ning Euroopas) läbimurde teinud Asensio esindas Madridi Reali esindusmeeskonda 38 kohtumises ning lõi kokku kümme väravat, neist suur osa stiilis «pall ristnurka». Varasemad aastad on hispaanlane veetnud laenulepingu alusel teisejärgulistes Hispaania klubides (Mallorca, Espanyol).

Rahvuskoondise tasandil on Asensio tegusid teinud esialgu vaid noorte tasemel. Muuseas on Asensio löönud kaks väravat eestlaste vastu (U21 EM-valikmängus). A-koondises tegi hispaanlane debüüdi eelmise aasta kevadel sõprusmängus Bosnia ja Hertsegoviina vastu. Tänaseks on tema saldoks kolm mängu.

Sotsiaalmeediasse on postitatud enam kui kahe minuti pikkune video Asensio iluväravatest viimase aasta jooksul. Värav Eesti U21 koondise vastu alates 50. sekundist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles