Peagi sünnitav Serena Williams avaldas tarmuka tagasitulekuplaani

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

Peagi lapse ilmale toov endine maailma esireket Serena Williams pole suutnud tennisele mõtlemisest loobuda ning rääkis ajakirjale Vogue, milline on tema tagasitulekuplaan.

Üheksandat kuud rase Williams sõnas, et soovib võistlustulle naasta eriti varakult: juba jaanuaris Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel!

«See on kõige pöörasem plaan, aga ütlen selle julgelt välja. Olen tagasi sisuliselt kolm kuud pärast sünnitust. Praegu ei hakka ma sellest ideest loobuma, aga tean, et saavad olema päris pingelised kuud,» sõnas Williams ajakirjale Vogue antud intervjuus.

Karjääri lõpetamisest ei taha ta kuuldagi. «Arvasin alati, et tahan pärast laste saamist tennisest loobuda, aga ei. Tulen kindlasti tagasi. Väljakule minek, publiku kaasaelamine – see pole tühiasi. Sellest paremat tunnet pole olemas!»

Ameeriklanna peatus ka palju poleemikat tekitanud teemal, kui seitsmekordne tennise suure slämmi võitja ning endine meeste maailma esireket John McEnroe ütles, et Williamsil oleks meeste konkurentsis mängides raske asuda 700 parema tennisisti seas.

 «Millest selline kära? See on selge, et mehed on naistest tugevamad ja see ongi teadus. Olen väga rahul, et mängin naiste turniiridel. John ei häbenegi seda, ta ütleb välja, mida mõtleb ja inimesed austavad teda sellepärast,» sõnas Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles