Tüli lapse isaga ei lase hiljuti sünnitanud endisel maailma esireketil US Openil osaleda

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Azarenka.
Victoria Azarenka. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Endine maailma esireket ja kahekordne Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste võitja (2012, 2013) Viktoria Azarenka (WTA 204.) ei osale septembri alguses peetaval aasta viimasel suure slämmi turniiril ehk US Openil.

Nimelt on 2016. aasta detsembris poja Leo sünnitanud valgevenelanna tülis lapse isa Billy McKeague’iga, kellest ta läks juulikuus lahku, pärast mida on näägeldud hooldusõiguse üle. «Peagi pärast Wimbledoni läksime Leo isaga lahku ning kuna tegeleme parasjagu mitmete juriidiliste küsimuste kallal, siis praeguse seisuga saaksin US Openil osaled vaid juhul, kui jätaksin Leo koju Californiasse, kuid seda ma ei taha teha,» andis Azarenka oma Facebooki lehekülje vahendusel olukorrast teada.

Seaduste järgi ei tohi 28-aastane tenniseäss last Californiast mujale viia, kuna kohtuvaidlus on parasjagu pooleli. Seejuures toimub aga US Open New Yorgis, kuhu Azarenka ilma lapseta nõus reisima pole. «Ma loodan, et peagi leiame sellele keerulisele olukorrale lahenduse ning ma saan naasta võistluskarusselli. Usun endiselt, et järgmistel päevadel suudame Leo isaga astuda samme õiges suunas,» lisas tennisist, kes jõudis tänavu Wimbledonis neljandasse ringi ning pärast seda perekondlike probleemide tõttu võistelnud pole.

US Open leiab aset 28. augustist 10. septembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles