Suusaliit hakkab Kukkoneniga läbirääkimisi pidama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petteri Kukkonen
Petteri Kukkonen Foto: Toomas Huik

Eesti Suusaliidu peasekretär Jüri Järv avaldas, et kohtub soomlasest kahevõistluskoondise treeneri Petteri Kukkoneniga tõenäoliselt mai teisel nädalal, et koostöövorm paika panna ja lepingu tingimusi arutada.



Kuna suusaliit tahab ühendada kahevõistlus- ja suusahüppekoondise ning Kukkoneni mõlema ala peatreeneriks panna, siis tuleb arutada, kuidas koostöö välja võiks näha. Enne mai teist nädalat pooled aga ei kohtu, sest Kukkonen on puhkusel. «Protsess käib. Tõsisemad läbirääkimised tulevad tõenäoliselt mai teisel nädalal,» kinnitas Järv.

Kuidas Kukkonen korraga nii suusahüppajaid kui ka kahevõistlejaid treenida saaks, veel päris täpselt paigas pole. Näiteks kogu juuli peab suusahüpetele keskenduda sooviv Kaarel Nurmsalu Poolas võistlema. Kahevõistlejatel pole seal aga midagi teha. Järve sõnul on suusaliidul aga visioon, kuidas asjad toimima saada. «Mingid ettepanekud on meil juba valmis,» selgitas Järv.

Eelkõige otsustati kahevõistlus ja suusahüpped kokku viia seepärast, et kahevõistleja Nurmsalu otsustas ala vahetada. Kahe ala liitmisel peaks sportlastel rohkem võimalusi ja raha tekkima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles