Esireketiks kerkiva Nadali laeks jäi Cincinnatis veerandfinaal

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: Aaron Doster/USA Today Sports/Scanpix

USAs Cincinnati Openi kõvakattega tenniseturniiril pidi veerandfinaalis reketid pakkima esimese asetusega hispaanlane Rafael Nadal (ATP 2.), kes tõuseb tuleval nädalal avaldatavas maailma edetabelis üle kolme aasta liidripositsioonile.

31-aastane Nadal oli sunnitud kõigest tund ja 20 minutit kestnud matšis alla vanduma skooriga 2:6, 5:7 Austraalia esindajale Nick Kyrgiosele (ATP 23.). Nelja parema seas läheb Kyrgios vastamisi hispaanlase David Ferreriga (31.), kes alistas veerandfinaalis 6:3, 6:3 austerlase Dominic Thiemi (ATP 8.).

Teises poolfinaalis lähevad omavahel vastamisi ameeriklane John Isner (ATP 19.) ja bulgaarlane Grigor Dimitrov (ATP 11.). Neist esimene sai kaheksa parema seas 7:6 (4), 7:5 jagu kaasmaalasest Jared Donaldsonist (ATP 60.) ja teine 6:2, 6:1 jaapanlasest Yuichi Sugitast (ATP 46.).

Naiste konkurentsis kohtub maailma esireket Karolina Pliškova hispaanlanna Garbine Muguruzaga (WTA 6.) ning WTA-edetabeli teine number Simona Halep briti Johanna Kontaga (WTA 7.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles