Suurbritannia vigursuusataja sai ränga peavigastuse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lloyd Wallace 2015. aastal Austrias toimunud MMil.
Lloyd Wallace 2015. aastal Austrias toimunud MMil. Foto: JOE KLAMAR/AFP/Scanpix

Suurbritannia vigursuusataja Lloyd Wallace sai ränga peavigastuse, kui ta sattus treeningul õnnetusse, mistõttu viibib sportlane nüüd Šveitsis asuvas haiglas.

22-aastane sportlane, kelle sooviks on osaleda 2018. aasta alguses PyeongChangis toimuvatel taliolümpiamängudel, sai pärast õnnetust esimest korda abi alles haiglasse jõudmist. Millises ulatuses Wallace ennast täpsemalt vigastas, selgub tuleval nädalal.

«Kogu olukord on meile raske, kuna Lloyd Wallace treenis koos meiega (Šveitsi rahvuskoondisega – toim) koos. Meie mõtted on koos Lloydiga ning tema perekonnaga,» sõnas Šveitsi vigursuusatamise pealik Christoph Perreten.

«Meie mõtted ning kaastundeavaldused on praegu koos Lloydi ning tema perekonnaga, mil ta püüab taastuda juttude järgi treeningul aset leidnud rängast peavigastusest,» ütles Suurbritannia PyeongChangi taliolümpiamängude koondise juht Mike Hay.

Wallace võitis 2015. aastal toimunud MMilt pronksmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles