Galerii ja video: Ragnar Klavan aitas Liverpoolil võita ja seljataguse puhtana hoida

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool alistas Inglismaa kõrgliiga teise vooru mängus Crystal Palace’i 1:0. Eestlane mängis kaasa kogu kohtumise.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp tegi algkoosseisus võrreldes hooaja esimese liigamänguga Watfordi vastu koguni viis muudatust. Teiste seas pääses esmakordselt sel hooajal algrivistuses platsile Klavan, kes aitas meeskonnal nullimängu teha.

Liverpoolile päästis kolm võidupunkti ääreründaja Sadio Mane, kes lõi mänguvahendi võrku 73. minutil. Senegallane kasutas osavalt ära Crystal Palace’i kaitsjate segaduse. Järelejäänud aja jooksul oli mõlemal meeskonnal võimalus skoorimiseks, kuid kumbki ei suutnud vastase väravalukku lahti muukida. 

Vaata kohtumise tipphetki SIIT.

Hooaja teise suureskoorilise võidu teenis Jose Mourinho juhendatav Manchester United, kes alistas võõral väljakul Swansea City 4:0. Skoori tegid neli erinevat mängijat: Eric Bailly (45. minutil), Romelu Lukaku (80.), Paul Pogba (82.) ja Anthony Martial (84.).

Võidurõõmu maitsesid ka Watford, West Bromwich, Leicester City ja Southampton, kes said jagu vastavalt Bournemouthist, Burnleyst, Brightonist ja West Hamist.

Tulemused:

Swansea City – Manchester United 0:4

Bournemouth – Watford 0:2

Burnley – West Bromwich Albion 0:1

Leicester City – Brighton & Hove Albion 2:0

Liverpool – Crystal Palace 1:0

Southampton – West Ham United 3:2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles