Arusaar ja Aps kaotasid maadluse MMil teises ringis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Aps (sinises)
Eerik Aps (sinises) Foto: SCANPIX

Pariisis peetavatel maadluse maailmameistrivõistlustel alustasid võidukalt nii Eerik Aps kui ka Ardo Arusaar, kuid teises ringis kaotasid mõlemad.

Aps jõudis Kreeka-Rooma maadluses kaalukategoorias kuni 85 kg avaringist edasi 16 parema hulka, alistades Prantsusmaa esindaja Valid Muhtarovitš Dešijevi. Kaks punkti saanud ja vastase nullile jätnud Aps läks 16 parema hulgas kokku iraanlase Hossein Ahmad Nouriga, kes alistas avaringis leedulase Eividas Stankeviciuse. Tänavuses maailma edetabelis oma kaalukategoorias 12. kohal olev Aps pidi aga iraanlasele paraku 1:3 alla vanduma.

Kuna Nouri jäi poolfinaalis 1:4 alla Saksamaa esindajale Denis Maksymilianile, siis lohutusringi Apsil asja ei olnud.

Kindla võiduga alustas kategoorias kuni 98 kg võistlev Arusaar, kes tegi minuti ja 44 sekundiga hiinlase Linglong Zhangi vastu kolm võtet ning kuulutati punktidega 9:0 võitjaks. Teises ringis ootas Arusaart ukrainlasest MM-pronks Dimitri Timtšenko ning tasavägiselt kulgenud kuue minuti järel jäi kõige napimalt peale Timtšenko.

Arusaare alistanud Dimtšenko kaotas poolfinaalis 1:8 venelasele Musa Jevlojevile, mis tähendas, et Eesti maadleja ei pääsenud ka lohutusringi.

Teisipäeval on eestlastest võistlustules Heiki Nabi, kolmapäeval Epp Mäe ja laupäeval Ragnar Kaasik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles